Magamról

EGYEDI ESKÜVŐFILMEK KÉSZÍTŐJE

flourish-top

Egyedi János

Egyedi János

Videós, Cinematográfus

Azon szerencsés emberek közé tartozom, akiknek munkájuk egyben hobbijuk is. Alkotásaimban fontos szempontnak érzem, hogy a lencse végén olyan szakemberként álljak, aki kellő elhivatottsággal, kreatív megoldásokkal, ötletekkel és a szakma iránti alázattal rendelkezik. Mindezzel segítve, a nekem bizalmat szavazó párok legbensőbb érzelmeiről szóló pillanatainak megörökítését. Ez azonban mind talán kevés lenne, ha nem állna rendelkezésemre a minden igényt kielégítő professzionális eszközpark.

Egyedi János

Gyakran feltett kérdések:

Hogyan tudom az időpontot lefoglalni ?
Ha tetszett amit láttatok és szeretnétek, minket megbízni az esküvői filmetek elkészítésére, először is foglaljatok egy időpontot. Kérlek vegyétek fel velünk a kapcsolatot ITT, hogy árajánlatunkat emailben elküldhessük számotokra.

Amennyiben árajánlatunk elfogadásra került, a szerződés aláírásával és a foglaló kiegyenlítésével biztosítjátok az időpontot. Mindezek hiányában, sajnos nem tudjuk az időpontot fenntartani.

Rendelkezésre állás ideje módosítható ?
Az alap rendelkezésre állási idő 12 óra, mely a jól bevált 13-01 -ig terjedő időintervallumra értendő. Természetesen mindkét irányban eltolható. Mint pl.: 11-23 ig, Bővítésre is van lehetőség, melynek díjszabását az árajánlatunkban találjátok.
Van-e lehetőség személyes találkozóra ?
Természetesen van. Javasoljuk is, hogy a részleteket személyesen beszéljük meg. A személyes találkozóra előzetes egyeztetést követően tudunk lehetőséget biztosítani.
Hogyan rögzíted a hangot ?

A kamera beépített mikrofonja elég korlátozottan használható, ezért csak szinkronizálásra és az atmoszféra viszaadása céljából használom.

A hangfelvétel külső digitális eszközzel történik, ezért a teljes hanganyag rögzítésre kerül. /ZOOM/

A tökéletes hangzás érdekében mikroportot is használok. /SENNHEISER/

Megkaphatjuk a teljes nyersanyagot ?
Vágatlan, teljes nyersanyagot nem adok át: a leforgatott anyag, mint a neve is mutatja, csak ’nyersanyag’.

Az utómunka fontos része a filmkészítésnek, ettől válik teljes értékűvé, amivel megbízol.

 

 

PARTNEREINK

Nagy Roland

Nagy Roland

SUKORÓ GÉMESKÚT ÉTTEREM

WEB
Müller - Gányási Dániel

Müller - Gányási Dániel

FOTÓS

WEB
Bigtime

Bigtime

ZENEKAR

WEB
flourish-bottom
Megosztás